Minipojat RU-08

Hyvää korista Hyvässä seurassa, RU07-08
RU08 kultaa aluefinaaleista
RU08 mitaleita aluefinaaleista

RU-08 pojille kausi 2018-2019 oli suuri menestys. Saatiin koottua hyvä pelaava joukkue ja harjoituksissa oli myös paljon uusia poikia tutustumassa lajiin. Pelikokemusta ja menestystä saavutettiin hienosti, Koripalloliiton pääsarjan Eteläisen alueen 2-div hopeaa. Tästä on hyvä jatkaa.

Edistyneemmät pelaavat tulevalla kaudella Koripalloliiton sarjassa ja mukaan sopii lisää uusia poikia. Järjestämme myös harjoitusotteluita, joihin kaikki voivat osallistua.

Tervetuloa tutustumaan.

Välineiksi riittää aluksi T-paita, shortsit, sisäkengät ja juomapullo. Oma pallo (kokoa 5) on suotava, mutta treeneissä palloja löytyy lainaksi.

Osallistumisesta, tapahtumista ja muusta voi tiedustella: Kimmo Ahola, ktahola@yahoo.com, 050 5577 756.

Myös harjoitusotteluista kiinnostuneet joukkueet ottakaa yhteyttä, niin saamme ajoissa järjesteltyä saliaikaa.

Toimintamaksuun EI sisälly ko. pelaajan vakuutusta,  sarjoihin osallistuvilta pelaajilta edellytettävää koripallolisenssiä eikä asuste- tai turnauskuluja.

Koripallo Vantaa #rekolanurheilijat

(Päivitetty 4.8.2019)