Tervetuloa harrastamaan korista!

Miten pääsen alkuun?

Uusia pelaajia sopii mukaan ja kaikkiin ikäluokkiin otetaan mielellään innokkaita pelaajia tutustumaan.

Kokeilumahdollisuudesta olkaa yhteydessä joukkueiden yhteyshenkilöihin tai seuran suoraan seuran sähköpostiin rekolanurheilijat.koripallo@gmail.com

Mitä varusteita tarvitaan?

Harjoituksissa riittää sisäpelivaatetus, sisäkengät sekä oma juomapullo. Seuran palloja saa treenissä lainata, mutta oma pallo kannattaa ostaa jos lajista innostuu.

Missä harjoitukset järjestetään?

C-junioreilla ja sitä vanhemmilla lähtökohtaisesti harjoitukset järjestetään Koivukylän koululla. Nuoremmilla harjoitukset ovat pääasiassa Rekolanmäen koululla.

Mitä harrastaminen maksaa?

Kokeilemaan voi tulla maksutta ja tarkemmin seuran maksuista on kerrottu Toimintamaksut osiossa.

Minkä kokoiselle pallo pelejä pelataan?

Naiset, miehet ja juniorit pelaavat erikokoisilla palloilla.

KokoTuumakokoKenelle?
730"Miesten sekä A- ja B-poikien sarjat
628,5"Naisten, A- ja B-tyttöjen sekä kaikki C-nuorten sarjat
527"Mini- ja mikrosarjat (6-11v.)
3-Lasten leikit ja pelit

Tarvitaanko harrastukseen vakuutus?

Toimintamaksuun EI sisälly ko. pelaajan vakuutusta, Tapaturmavakuutus, joka kattaa peleissä ja harjoituksissa sattuvat haverit, on erittäin suositeltavaa.

Mitä itse pelaaminen maksaa?

Sarjoihin osallistuvilta pelaajilta edellytettävää koripallolisenssiä sekä peliasuste. Myös mahdolliset vieraspelimatkat ja/tai turnauskulut eivät sisälly perusmaksuihin.